sanalreyonumda ise 867 tl idi bi ara
güvenli mi bilemem
Canon 1000D almayı düşünüyorum
- Paylaş:
- Bu konu için RSS beslemesi
-
-
@serdaruzgun
kardeşim ben optimum mediamarket'e sordum kampayanyayı bizim böyle bi kampanyamız yok dediler.Sen hangi mediamarketdeki kampanyadan bahsediyosun?Ankarada değilmi? -
slm, salı günü pendik pendorya alışveriş merkezindeki mediamarkt'dan aldım 959 tl ye , body + 18-55 lens + uv filtre + 2 gb haf. kartı + çanta + çok güzel bir tripod,
10-15 adet daha vardı ben aldığımda, her media markt ayrı kampanya yapıyormuş, beşiktaş süleyman seba iş mrk. dekinde 899 tl çanta, filtre ve tripod yok.. şuanda öğrenmeye çalışıyorum yakında sorular sorabilirim... -
e hayırlı olsun bakalım
almışsın canavarını -
eyvallah sagol, bir de anlıyorsan şu resme yorum yapabilirmisin
-
geçen hafta gazeteden mediamarkt pendorya ''büyük doğum günü'' diye bir broşür elime geçti(d.günü 16 aralık :D).canon 1000d 750 tl yazıyordu(stok adeti 50).yanında 18-55 kit ve 4 gb hafıza kartı.sahibinden sitesinde en ucuzu 700 filandı sadece body ve garantisiz.tabi bu fırsatı kaçırmamak için sabahın beş buçuğunda avcılardan çıkıp saat 8'e oraya yetişmem gerekiyodu.oraya vardığımda saat sekiz buçuk filandı ve herkes televizyonları omuzlamış çıkıyodu :).umarım bitmemiştir diye girdim ve sepet doluydu 1000d'yle haliyle hemen bi tanesini aldım.tabi buna bi de filtre,çanta,tripod ve lens gerekiyor bunlarda kampanya kapsamında olsaydı çok güzel olurdu :)
İlgili Konular
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.