YongNuo Flaşlar

• Konuyu Cevapla
  • Paylaş:    
  • Bu konu için RSS beslemesi
  1. 1 yıl önce   #

Çok teşekkür ederim ayrıntılı cevap için. Beauty dish almak gerçekten mantıklı. Oyuncak araba çekimi derken softbox 'dan kastın çekim küpleri mi? Yoksa bildiğimiz softbox mu? Çünkü millet epey kullanıyor portre için. Tekrar teşekkürler.

2. 1 yıl önce   #

Yok. Şu tarz ekipmanlar.

Zaten Cumartesi geliyor eşyalarım. Gerçi Pazartesi'ye yetiştirmem gereken bir proje var ve sonrasında o proje ile alakalı bir iş başvurum var, o yüzden biraz zaman alabilir, ama bunların hepsini örnekli anlatmayı ümit ediyorum. :)

3. 1 yıl önce   #

Anladım. Bekliyoruz o zaman.

4. 1 yıl önce   #

@iyiinsan, benim flash ve tetikleyiciler geldi ama sen hala ilgili yazı yazmadın:)

5. 1 yıl önce   #

Ben yazı yazıyorum, üçüncü yazı bitti bile. :) Bu aralar proje teslimiydi, finaliydi derken bir de müzikle tekrar uğraşmaya başlayıp yine ev arama derdine giriştiğim için 5. plana falan atmış durumdayım ama fotoğraf işini.

Burada üye olduğum nation'da fotoğraf dersleri vereceğim gibi gözüküyor. Eğer o iş gerçekleşirse, bir taşla iki kuş vurmayı planlıyorum.

Sen bu sırada beni bekleme, kullan flaşlarını, tetikleyicini. :)

6. 1 yıl önce   #

Zamanında ödünç flaşla makro için uğraşmıştım. Benim asıl merak ettiğim softbox, beauty dish gibi ekipmanların etkileri, çünkü bunları kullanmadım hiç, ve baştan işime yarayacak şeyler edinmek istiyorum. Netten epeyce araştırıyorsam da burda Türkçe bir yazı da güzel olacak bence. Kolay gelsin:)

7. 4 ay önce   #

Kadri Şenruh Bey ile iletişime geçtim, kendisi garantili getirtmeye başlamış, haberiniz olsun. Ben alacağım bir 585EX :)

8. 4 ay önce   #

bır fıyat lıstesı varmı yada websıte gıbı??

9. 1 ay önce   #

mrb canon 550d makinamı yn 560 II flaş her hangi bir trigger olmaksızın kafa flaşı olarak kullanılabilirmiyim .. 560 II de ETTL yok ama kullanılabiliyormu.. ışık algılama sensörü var 550d kendi flaşı ile s1 modunda tetiklemede sorun yaşarmıyım .. şimdiden tşk...

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.