hoşbulduk
BasÇek'e hoşgeldiniz :)
- Paylaş:
- Bu konu için RSS beslemesi
-
-
hoşbulduk.. umarım benim gibi amatör biri faydalı bilgiler alabilir..
-
Merak ettiğim pek çok şeyi bulduğum/bulabileceğim bir site bana kattıklarınız ve katacaklarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
Uzun süredir takip ettiğim site. Fotoğraf işleme bölümünüzü çok beğedim özellikle... Hoşbulduk... :)
-
Merhaba Ben Dogan. Sitede bir ürün test videosu izledim. sonra üye olmayı düsündüm. Başarılarınızın devamını dilerim.
Dogan
-
Güzel bi site yapmışsınız ellerinize sağlık. Gördüğüm kadarıyla herkes samimi bi şekilde paylaşımlarını yapıyor. Kendi adıma çoğu soruma cevao buldum. Emeği geçen, yorum yapan herkesin eline yüreğine sağlık...
-
Teşekkürler basçek sitesi yönetimi 3d çalışmalarımı montaj sırasına geldim ve adobe premier hakkında ihtiyaç duyduğum gerekli ve önemli olan temel bilgileri sitenizin eğitsellerinde fazlası ile buldum ve teşekkürü borç bilirim.
Teşekkür ediyorum
Görsel Sanatçı : Mustafa ECER -
Hoşbuldum, çok faydalandığım bir web sayfası.
Öncelikle web sitesini hazırlayanlara ve sorularımızı yanıtlayan arkadaşlarımıza teşekkür ederim. -
Teşekkürler Bas-Çek Ekibi .
Böyle Bir site hazırladığınız için. -
site uzerinden bir cok faydali bilgi ogrendim ama biraz guncellenme eksiklikleri var sanirim araniza amator olarak katildim merhabalar sizlerden bir cok sey ogrenecegim umarim.
-
Hoşbuldum teşekkür ederim web sitesini hazırlayanlara.
-
hoşbulduk hocam ben acemiyim beni çok horluyorlar......mübalağa sanatı yapmak ile suçluyorlar....ama gerçekten ben öyle biri değilim....fotoğraf makinem ve ben...öğrenmek istiyorum bu işin detaylarını...4+4+4+4(sanırım bi dört fazla oldu)...e yetişemedim güdük kaldım....saygılar
-
slemalar siteye yeni üye oldum siteyle tanışmam ise bundan 2-3 hafta öncesinde tesadüfen oldu. ancak belirtmek isterim ki sitenin genel tasarımını çok beğenmem ile birlikte forum kısmı biraz karışık olmuş gibime geldi topicler kolaylıkla algılanamıyor ve bir süre sonra ben hangi topicteydim de buraya geldim gibi bir soru soruyorum kendi kendime...
-
polat bey ordamisiniz
-
Hoş Bolduk Çok Güzel Bir Site Güncel Olması Daha Bir Güzel Sorularımıza Cevap Veren Arkadaşlara Çok Teşşekkür Ediyorum :)
-
Hoşbulduk güzel bir site olmuş kendi eksiklerimizide öğrenebiliyor ve kendimizi geliştirebiliyoruz :)
İlgili Konular
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.