basçek son bir haftada çok güzel konuları işliyor tebrik ederim. bir sorum olacak neden ürün incelemeside yapmıyorsunuz? yurtdışındaki bir çok internet sitesinde lens ve makine reviewleri var. birde türkçe olarak siz yapsanız bu işi bence çok iyi olur.
BasÇek'e hoşgeldiniz :)
- Paylaş:
- Bu konu için RSS beslemesi
-
-
Yapıyoruz :) Ama sık aralıklarla değil. Ya da her ürünü değil en azıdan. Çok ciddi zaman harcamak gerekiyor ve bazen de ürünü bulmak sorun oluyor.
-
zaman dışında parada harcamak gerekiyor tabiki :) aslında rahatça yapılabilse çok iyi olur türkiye de bu bir eksik.
-
gerçekten çok güzel bir site özellikle benim gibi yeni başlayanlara çok yardımcı olacak konularınız var 2-3 gündür siteyi takip etmeme rağmen bir sürü şeyi öğrendim.
herkese teşekkürler..... hoşbulduk....:)
-
Hoşbulduk yeni kullanıcı sayılırım 2-3 gündür düzenli takip ediyorum. öncelikle emeğinize sağlık, yalnız hiç para kazanmadan mı yapıyorsunuz bu süper siteyi nasıl idare ediyorsunuz anlayamadım. yinede hakkınız ödenmez her şey için milyonlarca kez sağolun.
İyi Çalışmalar
Alphan ERZİN
-
harika bir site..bilgilendiren herkese teşekkürler..öğrenecek daha çok şey var:)
-
Şu forum u bir düzenlesek kural getirsek. Mesela en basitinden Canon 7D fotoğraflarını kendi başlığı altında paylaşmak olabilir. Her gelen yorumlarsanız sevinirim, bunlarda benden vs. tarzı başlıklar açıyor. Forum iyice karışıyor. Sonuç olarak insan forumda aradığını bulamıyor. ?:)
-
Arkadaşlar forum bencede biraz karışık mesela özel mesaj sistemi falan fiyat konuşucam diyelim herkesn içinde mi yazmak zorundayım yada varda ben mi göremiyorum anlamadım?
-
Teşekkürler,hoşbulduk.Verdiğiniz emekten dolayı çok minnettarız size...Benim gibi hevesli amatörlere yardımda bulunduğunuz için çok teşekkür ederim...
-
hoşbulduk teşekkür ederim site herkese hayırlı olsun
-
Evet macera başlasın bekle beni DSLR...
Bu arada hoşbulduk... -
selamlar. bütün siteleri gezdim foto konusunda en doyurucu yer burasıdır. budur yani...
elinize sağlık. -
hoş bulduk herkese merhaba.. güzel paylaşımlarda buluşmak ümidiyle
-
hoşbulduk herkese selamlar ... siteniz gayet güzel bende yeni başlayan biri olarak tecrübelerinizden ve bilgilerinizden faydalanmayı umuyorum şimdiden teşekkürler...
-
Böyle bir siteye kesinlikle ihtiyaç vardı. Bu sitenin geçmişi ne kadar oldu bilmiyorum ama ben sizi bir arkadaşımın tavsiyesi ile yeni buldum. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler..
-
Hoşbulduk, herkese merhabalar.
-
Herkese slmlar yeni bir kullanici olarak burdan mükemmel bilgiler ogrendigim icin emegi gecen herkese slmlar ve bol tesekkurler.
-
İlk merhaba mesajımızı buraya atalım o zaman :)
Bursadan selamlar saygılar. Kendi çapımda amatörce fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Emektar eos350d mi alalı 7 sene olacak ama halen tam olarak öğrenemedim. Umarım sizler sayesinde bir şeyler kaparım bende :)
iyi geceler
Hendrik -
Paylaşılan bilgiler gerçekten faydalı Fotoğrafçılık içimde uzun zamandır bir merak olarak kaldı ve sonunda D5000 ile başladım bu olaya siteyi bi kaç aydır inceliyordum sonunda üye oldum geçmiş ve gelecek faydalarınız için Teşekkürler :)
-
Size yakışır bir site olması dileği ile başarılar.
İlgili Konular
Cevapla »
Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.