[sabit]

BasÇek'e hoşgeldiniz :)

• Konuyu Cevapla
  • Paylaş:    
  • Bu konu için RSS beslemesi
  1. b_d

b_d

1 yıl önce   #

merhaba

2. 1 yıl önce   #

cekim tekniklerini anlatan kitap varmıdır acaba ekrandan okuması cok zor oluyo

3. 1 yıl önce   #

Sitenize yeni üye oldum.
    Özellikle PS dersleri harika.
    teşekkürler

4. 1 yıl önce   #

teşekkürler hoşgördük

5. 1 yıl önce   #

Merhaba, Sitenizi 4/3 sistem konusunda araştırma yaparken gördüm. Bir süredir inceliyordum, oldukça seviyeli ve anlaşılır anlatımlarınızdan etkilendim. Emeği geçen herkese ve yöneticilere bu hassasiyetleri için teşekkür ederim.
    Diliyorum bu çizgisini gelecekte de koruyacaktır.

6. 1 yıl önce   #

herkese merhabalar amator olarak fotograf cekımıne basladım ama ogrenmem gereken cok sey oldugunu duunuyorumbu konuda forumdan ve sız degerlı arkadaslarımın fıkır ve yardımına ıhtıyacım var.samsung s850 modelı bır makınam var genellıkle p modunda kendımce sokak fotografcılıgı yapıyorum ama bu hobımı bıraz ılerı boyutlara tasımak ıstıyorum.meslegım geregı su anda kuzey ırak erbılde bulnuyorum burda makına fıyatlarıda cok uygun baslangıc ıcın canonmu nıkonmu ve her ıkı markanın hangı modelı olabılecegı konusunda bılgı verırsenız sevınırım sımdıden tesekkurler hoscakalın.

7. 1 yıl önce   #

slm, canon 1000d alın bence

8. 1 yıl önce   #

Merhaba,
    Adim Gökhan Özkan, bu meraka yeni basladim, ilk bir kac haftam dogru düzgün bilgi deposu aramakla gecti, sonunda "BASCEK" i buldum. Türkce'nin disinda Almanca'ya da hakimim, ama arkadaslar bu sitenin benzeri Almanca'da da yok.

Burasi tam anlamiyla bir bilgi madeni.

Bu siteyi düsünen, kuran ve uygulayan arkadaslara, özellikle kisa bir mesajlasmamda verdigi net ve hizli cevaplarindan dolayi Yalcin Aydin'i kutlar, cok tesekkür ederim.

Gökhan Özkan

9. 1 yıl önce   #

Emekleriniz için çok teşekkürler, bigi birikimini karşılık beklemeden paylaşan çok az insan var. Ben makinama bugün kavuşursam yeni başlayacağım, sizden öğreneceğim çok şey var, fotoğrafçılığı hoby amaçlı yapacağım, çekim tekniklerini kullanabilirsem çok eğlenceli olcağını düşünüyorum. Paylaşımlarınız için tekrar teşekkürler!

10. 1 yıl önce   #

eyw hoşbulduk

11. 1 yıl önce   #

vesselam hoşbulduk..

12. 1 yıl önce   #

mehmet
    6 ay önce #
    cekim tekniklerini anlatan kitap varmıdır acaba ekrandan okuması cok zor oluyo

scott kelby 1-2-3 kitaplarına bak

13. 1 yıl önce   #

Sitenize yeni üye oldum amatör olarak başlamayı düşünüyorum ve bu anlamda siteniz ve sizlerden öğreneceğim çok şey var ilk olarak;

Nikon d90 almak istiyorum tavsiye edermisiniz.Sizce ne almalıyım.

14. 1 yıl önce   #

D7000'i düşünmek gerek derim. D90 artk yaşlandı.

15. 1 yıl önce   #

Siteye bir Favicon koysanız daha iyi olur diye düşünüyorum ?

16. Kullanıcı avatar yüklemedi.

agk

1 yıl önce   #

Merhabalar,
    Siteye yeni üye oldum. Önemli bilgilere ulaşabileceğime inanıyorum. Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler.

17. 1 yıl önce   #

Makaleleriniz harika! Çok eğitici bir site, emeği geçen herkese teşekkürler.

18. 1 yıl önce   #

murat beyi çok beyendim bilgilerini herkes ile paylaşıp tavsiye ettiği için ve emeği geçen herkese teşekkürler.

19. 11 ay önce   #

siteyle yeni tanışma fırsatı buldum.gerek anlatımıyla gerekse örnekleriyle mükemmel bir fotoğrafçılık sitesi olmuş.paylaşılan bilgilerin ne kadar değerli olduğu aşikar zaten.fotoğrafa ve fotoğrafçılığa ve de bu siteye yeni dahil olduğum şu günlerde bu bilgiler doğrultusunda güzel ve anlamlı fotoğraflar çekebilmek ümidiyle...
    teşekkürler site yönetimi ve üye arkadaşlar...

20. 11 ay önce   #

Selam fotoğraf gönüllüleri,aranızda bana yer varmı bakalım 59 yaşındayım,İzmirde yaşıyorum,1967 yılından beri fotoğraf çeken amatör ruhunu kaybetmemiş bir fotoğrafçıyım,eh ucundan kıyısından biraz photoshop öğrenmeye başlamak istiyorum,...Saygılarımla...

Cevapla »

Mesaj göndermek için giriş yapmalısınız.